Összegyűjtöttük ötleteinket, hogy kik lehetnek azok a jelöltek, akikkel a legjobban felidegesíthetnénk balliberális polgártársainkat. 

1. Vona Gábor

Tekintve, hogy parlamenti képviselőink több mint 80% jobboldali pártokat képvisel, nála jobban más nem is fejezhetné ki a nemzet egységét. Mivel az utóbbi időkben gyakran esik szó arról, hogy a Fidesz inkább a szélsőjobb felé nyitott, ezzel a huszárvágással rögtön ki is elégíthetnénk a radikálisabb kormánypárti szavazók igényeit.

2. Kövér László

Ha már egy ideig úgyis elnök lesz, miért ne maradhatna tartósan az? Legalább egy kis médiafigyelmet kapna, hogy annak a bizonyos "köteles beszédnek" mennyi köze is volt ahhoz, amit egyesek belemagyaráztak. Mivel szinte minden liberális barátunk ez utóbbi beszéd lenne az első asszociációja, garantáltan válogatott szórakozásban lesz része minden jobboldalinak, lenne itt nagy nyavalygás, hogy már visszasírják Pali bácsit.

3. Gyurcsány "nem mondok le" Ferenc

Legalább biztosak lehetnénk abban, hogy mindent megtesz mandátuma kitöltése érdekében, továbbá a személye elleni mindkét oldali tüntetések bizonyosan megteremtenék a nemzeti egységet.

4. Zagyva Gyula

Az IMF és a vele való megállapodás notórius ellenzője biztosan kellő mértékben megtestesítené a nemzet egységét, ha mondjuk az IMF rendkívül kemény megszorításokat írna elő nekünk. Köztársasági elnökként például visszaküldhetné azokat a törvényeket, amelyeket meglátása szerint a Valuta Alap kényszerített ránk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jobber.blog.hu/api/trackback/id/tr344357054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása